Sprzątanie biur

5,0 rating
15 kwietnia 2019

Polecam sprzątanie średniego biura w tej firmie. Moje ma wielkość 650m2 i jest sprzątane 6 dni w tygodniu popołudniami. Jestem bardzo zadowolony zarówno z jakości jak i też z podejścia do sprzątania. Polecam!

Zbigniew

Czyste biuro

5,0 rating
8 lutego 2019

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z tą firmą sprzątającą. Wynająłem ją do sprzątania biura i szczerze polecam. Można wynegocjować atrakcyjną cena a usługi są na bardzo wysokim poziomie. Biuro zawsze jest wysprzątane i pachnące. Zawsze zaczynam dzień z uśmiechem na twarzy wchodząc rano do biura.

Jacek

Mycie szklanych powierzchni

5,0 rating
23 października 2018

Z racji, że budynek mojej firmy posiada szklaną elewacje, musiałem poszukać dobrej firmy sprzątającej, która zajmie się czyszczeniem. Znalazłem tą firmę sprzątającą w google i zadzwoniłem aby umówić się na wycenę. Kierownik przyjechał na drugi dzień, sporządził wycenę i ustaliliśmy termin mycia. Byłem w ciężkim szoku gdy zobaczyłem efekty pracy tej firmy, budynek wygląda jak diament. Nawiązałem z tą firmą stałą współpracę.

Jarosław

Sprzątanie budynków mieszkalnych

5,0 rating
4 października 2018

Nasz zarząd spółdzielni mieszkaniowej zdecydował się skorzystać z oferty tej firmy ze względu na bardzo dużo ilość pochlebnych opinii, i przekonaliśmy się o tym, że był to dobry wybór. Profesjonalnie podchodzą do swojego zadania i sprzątają dokładnie wszystkie wspólne pomieszczenia w bloku – korytarze, klatki schodowe, windy. Na dodatek stała współpraca jest bardzo opłacalna finansowo.

Zbigniew

Sprzątanie magazynu

5,0 rating
27 sierpnia 2018

Mój magazyn już dawno nie był sprzątany, szukałem jakiejś profesjonalnej firmy, która by się tym zajęła i bardzo dobrze znalazłem. Umówiliśmy się na spotkanie aby dokonać wyceny i ustalić szczegóły. Następnego dnia ekipa sprzątająca zajęła się moim magazynem i gruntownie go wyczyściła i posprzątała, jestem bardzo zadowolony z efektu końcowego. Na pewno będę ich stałym klientem.

Michał

Jestem zadowolony

5,0 rating
13 czerwca 2018

Bardzo dobrze posprzątali całe biuro. Umyli podłogi, starli kurze, wyrzucili śmieci. Jakoś na prawdę zadowalająca. Zdecydowałem się na podjęcie stałej współpracy z tą firmą 🙂

Patryk

Polecam

5,0 rating
21 maja 2018

Zdecydowałem się na skorzystanie z usług sprzątania tej firmy podczas festynu i była to dobra decyzja. Zabezpieczyli teren festynu rozstawiając odpowiednią ilość koszy, bieżąco kontrolowali całą sytuacje, także gdy komuś rozlał się napój, to serwis sprzątający się tym zajmował. Na koniec wszystko dokładnie posprzątali i wywieźli śmieci.

Romuald

Sprzątanie po budowie

5,0 rating
30 marca 2018

Doskonale wysprzątali cały budynek. Usunęli zabrudzenia z podłóg i okien, dokładnie wszystko wyczyścili i wyrzucili wszystkie śmieci, które znajdowały się na miejscu budowy. Nie mam żadnych zastrzeżeń.

Zygmunt

Okna bez smug

5,0 rating
12 stycznia 2018

Wynajęcie tej firmy do umycia okien w moim sklepie było dobrą decyzją. Okna są krystalicznie czyste a na dodatek zostały zabezpieczone przed ponownym szybkim zabrudzeniem i to faktycznie działa, efekt utrzymuje się już tydzień.

Mariusz

Odśnieżanie

5,0 rating
19 grudnia 2017

Zima nas zaskoczyła w tym roku ale na szczęście ta firma przyszła z pomocą. Świetnie poradzili sobie z odśnieżeniem terenu przed galerią handlową, zgarnęli śnieg z dachu i posypali chodniki piachem. Na dodatek byłem mile zaskoczony ceną.

Andrzej

Lśniący magazyn

5,0 rating
2 września 2017

Ta firma jest na prawdę dobra w tym co robi. Wynająłem ich do jednorazowego posprzątania magazynu ale teraz już wiem, że podejmę z nimi dłuższą współprace gdyż zrobili to na prawdę dobrze. Wyczyścili podłogi przy użyciu maszyny, starli kurze i umyli regały. Cały magazyn został dokładnie wysprzątany.

Paweł

Sprzątanie po koncercie

5,0 rating
28 lipca 2017

Jestem zadowolona z tego, że zdecydowałam się na wynajęcie tej firmy do sprzątania po koncercie. Sumiennie wywiązali się ze swojego zadania, a śmieci było sporo 😉

Kasia

Sprzątanie biur

5,0 rating
15 kwietnia 2017

Sprzątanie biur na najwyższym poziomie. Wynajmowałem już wiele firm i często się zawodziłem bo sprzątanie było niedokładne i pochopne. W przypadku tej firmy jest zupełnie inaczej, sprzątają bardzo dokładnie każdy kąt. Zarówno ja i jak i moi pracownicy jesteśmy bardzo zadowoleni.

Błażej

Świetnie

5,0 rating
9 marca 2017

Jestem pod wrażeniem jak perfekcyjnie umyli okna w galerii handlowej. Szklanych powierzchni było sporo a mimo to nigdzie nie ma żadnych smug czy niedokładności.

Iwona

Mycie okien

5,0 rating
3 listopada 2016

Super

Krzysztof

Sprzątanie bloków

5,0 rating
7 października 2016

Zarówno mieszkańcy i ja jako prezes spółdzielni mieszkaniowej jesteśmy pod ogromnym wrażeniem jakości usług wykonywanych przez tą firmę sprzątającą. Wszystkie wspólne pomieszczenia w bloku zawsze są pięknie wysprzątane i pachnące.

Aneta

Super

5,0 rating
10 maja 2016

Jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy sprzątającej. Znakomicie radzą sobie ze swoimi zadaniami w zakresie sprzątania biur. Ja mogę się skupić na swoim biznesie i nie muszę martwić się o czystość w biurze gdyż wiem, że ta firma rzetelnie wywiązuje się z umowy.

Wojtek

Świetna robota

5,0 rating
19 stycznia 2016

Jako właściciel firmy IT posiadam duże biuro oraz kilkunastu pracowników, bardzo ważne jest dla mnie aby w biurze panował porządek. Ta firma świetnie wywiązuje się ze swojego zadania, i mogę ją polecić.

Robert

Wysoka jakość

5,0 rating
27 września 2015

Jestem bardzo zadowolony ze sprzątania, ta firma oferuje na prawde wysoką jakość.

Stefan

Polecam

5,0 rating
11 czerwca 2015

Polecam tę firmę sprzątającą. Znają się na rzeczy i dobrze nam się współpracuje.

Dariusz

Sprzątanie

5,0 rating
14 marca 2015

Sprzątanie jak najbardziej okej, ceny również atrakcyjne.

Marcin